Citlivý žaludek

Dobrý den, prosím o radu. Mám čtyřletého syna, kterému poslední dobou vadí různé pachy a vůně, reaguje na ně tak, že se mu obrátí žaludek, ale zatím ani jednou nezvracel. Stává se mu to 1 - 5x za den. Začalo to narozením druhého syna, při přebalování nebo ublinknutí toho mladšího, pak už tomu staršímu začalo vadit např. i vůně jídla při vaření.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, citlivý žaludek není nic nebezpečného, může jít o projev psychické citlivosti celkové. Obecně řečeno - bych to neřešila, pokud chlapec opravdu nezvrací, je vhodné pokusit se ho izolovat od těchto vůní. Prvopočátek spojený s narozením dítěte druhého v pořadí by neměl mít souvislost pokud nedochází mezi dětmi k dalším projevům ev.rivality nebo žárlení. Jestli ano, potom by bylo dobré obrátit se na psychologa s dětským zaměřením. hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x