Cizi těleso v krku

Přeji Vám dobrý den mám problem trvajicí asi tyden . V krku mam pocit ciziho tělesa není to vubec bolestive jen šileně nepřijemne zajimave je že při konzumaci jidla nebo piti mi tento pocit obsolutně odezní po chvíli se opět vratí jsem kuřak je mi 22 let .Od krku do ust tahám i hleny pruhledné muže to být i tím ?? Alergicky nejsem na nic mam od 15 let sníženou funkci štítne žlazy . Sem tam mě v tom krku i bodavě píchne ale to je absolutně přehlednutelné.Dále co mě zaraži pocit tělesa v krku se dostavuje většinou v pozdních hodinach k večeru . S polykaním bez optíží hlas se mi nezměnil . Nemuže se jednat třeba o nador někde jsem slyšel o podobných přiznacích pod. onemcnění jako nador krku nebo celkově žadny nador v se rodině min 3 pokolení neobjevil děkuji Vám velice za Váš nazor .

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bez vyšetření na ORL se nedozvíte víc, navštivte i na kontrolní vyšetření endokrinologi (někdy podobné problémy může dělat štítná žláza). Pokud by ORL vyšetření příčinu neozřejmilo, doporučuji ještě i gastroenterologii, ale pokud nemáte problém s polykáním, nebude asi nutné.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Uzly ve štítné žláze
Články: Uzly ve štítné žláze
Uzly ve štítné žláze jsou...
Když moře léčí rány
Články: Když moře léčí rány
Již staří Egypťané...
Očkování proti pásovému oparu: předejděte nemoci i komplikacím
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Příznaky benigní hyperplazie prostaty
Články: Příznaky benigní hyperplazie prostaty
Ne každou potíž při močení...
Nechte si vyšetřit kosti!
Články: Nechte si vyšetřit kosti!
Bojíte se osteoporózy...
Dlouhodobé pití většího množství alkoholu nenávratně poškozuje játra
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: