Clarinase repetabs

Dobrý večer paní doktorko, můj otec byl dnes na vyšetření ORL s uchem. Při předklonu, podřepu .... má pocit lupání v uchu. Paní doktorka mu předepsala Clarinase repetabs. V příbalovém letáku je uvedeno, že se tyto tablety nesmí užívat pokud se léčí na krevní tlak, obtíže s močením ..... Otec užívá na tlak Vasocardin a také bere léky na prostatu. Lékařce to před předepsáním léků sdělil, přesto mu naordinovala tento lék. Může tento lék i přesto užívat? Děkuji za Vaši odpověď. Jana

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud má otec na lécích krevní tlak stabilizovaný v normě a prostatu zaléčenou, Clarinase by neměla vadit.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Chcete si otestovat partnerovu plodnost? Máte možnost
Články: Chcete si otestovat partnerovu plodnost? Máte možnost
Toužíte po miminku a ráda...
Nepodceňujte vyrážku. Může být projevem alergie.
Články: Nepodceňujte vyrážku. Může být projevem alergie.
Alergie mívá různé projevy...
Psychiatrické vyšetření
Články: Psychiatrické vyšetření
Jako psychiatrické...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Články: Parazité - nechtěné suvenýry v lidském těle
Není to příjemné pomyšlení...
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Červená skvrna od klíštěte může ukazovat na Lymeskou borreliózu
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: