Clarivein operace

Chtěla jsem se zeptat zda se muže použit metoda ClariVein na varixy přímo na koleni. Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevím, budete se muset zeptat přímo lékaře, který by výkon prováděl. Držím palce, ať vše dobře dopadne.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: