Clarythromicyn vs. panicka porucha

Nedávno jsem měl ekg holter, který mi vyhodnotil rychlejší změny rytmu, ale zrovna ten den mi bylo jak naschvál celkem dobře. paní obvodní mi řekla, že není co řešit, že žádný problém není. Ale trpím nejspíše na panickou poruchu, to ovšem paní doktorka asi netuší, protože jsem ji jen řekl, že mě trápí někdy extrasystoly...no a teď mi předepsala clarythromycin, kde jsem se poté dočetl v příbalovém letáku, že se nemá užívat pokud trpím srdeční poruchou jakou je abnormalita srdečního rytmu...tohle mi způsobuje další úzkosti a strachy tak nevím co teď.

Odpověď odborníka:

Adame, nemusíte se obávat, lék užívejte, jedná se o závažné poruchy srdečního rytmu. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: