Clavin

Chtěl bych se vás zeptat jestli mužů použít Clavin nebo arginmax když mám na levé straně menší varikokelu? Nevadí to ? Děkuji za odpověď .

Odpověď odborníka:

Můžete,varokele nevadí.Spíše bych pochybovala o účinnosti těchto přípravků,při potřebě bych volila opravdové léky,které jsou vázány na předpis.

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: