Cleosenza

Dobrý den, před měsícem mi má lékařka doporučila přejít z antikoncepce Foxinette na antikoncepci Cleosenza. Po dobrání platíčka nastává 7 denní pauza kdy by se měla dostavit menstruace. Dnes je to pátý den v sedmidenní pauze a menstruace se u mě zatím nedostavila. Chtěla bych se tedy zeptat, zda je možné, že při přechodu na jinou antikoncepci se může menstruace zpozdit nebo zda dokonce nemusí přijít vůbec. Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Není to pravděpodobné,ale menses se dostavuje kdykoliv v 7 denní pauze zachovejte klid. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: