Clogin

Dobrý den Pane doktore. Mohou se pouzivat v tehotenstvi vyplachy Clogin? Nejsou nejak nebezpecne pri tehotenstvi. Jsem v 5 tydnu. Dekuji

Odpověď odborníka:

Pokud jste bez obtíží výplachy pochvy v těhotenství nejsou vhodné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: