Clostilbegit a pco

Dobrý den,mám takový dotaz.Mám syndrom polycystických ovárií a chtěla bych se zeptat jestli je clostilbegit účinný na ovulaci při tomto problému,už jsem brala clomhexal,ale bez výsledků.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, clostibegit je samozřejmě účinný i při tomto onemocnění, jeho užívání bych ale spíše nedoporučovala z hlediska možných rizik zhoršení choroby.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: