Clostilbegyt

Dobrý den, jsem po 2. neúspěšných inseminacích ( inseminace - nativně ). Před 3. jsem brala clostil. od 5.-9. DC. Dnes jsem 11. den přišla na UZ, kde mi lékař zjistil 5 foliklů ( všechny v rozmezí od 10-20 mm ). Inseminaci mi nedoporučil, kvůli vícečetnímu těh. Mé tělo na clost. prý reaguje nepřirozeně. Chtěla jsem se zeptat, zda by bylo vhodné clostil. zkusit ještě jednou a je možné přijít na UZ dříve, aby se zabránilo růstu tolika foliklů.Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Růst folikulů nezabráníte,Přípravek Clostilbegyt může vyvolat zrání několika folikulů současně (polyfolikulární reakci). Tím se zvyšuje pravděpodobnost mnohočetného těhotenství i možnost rizik s ním spojených. příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: