Clostilbegyt

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na jednu věc, od 3 září mám užívat clostilbegyt od 1dc do 5dc všude jsem se dočítala že se užívá od 3 nebo od 5DC mám užívat 1-5dc 1tbl za den jaká je pravděpodobnost že mi clostil pomůže a může mi pomoct k otěhotnění hned první cyklus ? Na přeměření mám jít až za dva cykly užívání clostilbegytu a to 14Dc není to pozdě?? Jsem hodně silná a před prvním těhotenstvím jsem užívala dvě tbl za den taky 1-5dc a pomohl mi až na 3 cyklus. A ještě se chci zeptat když půjdu na přeměření 14 dc a bude krásný folikul můžu si vyžádat Pregnyl hned v ten den? mockrát děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, užívání léků Vám ordinuje lékař. Je doporučené vždy začít s užíváním jedné tablety denně, až poté se ev. zkouší dvojnásobné dávkování. Clostilbegyt stimuluje ovulaci, může pomoci již od prvního cyklu užívání. Přeměření není načasováno pozdě. Pokud bude dostatečně velký folikul, můžete se samozřejmě s lékařem domluvit na aplikaci Pregnylu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: