Clostilbegyt

Dobrý den, mám problémy s početím a doktor mi nasadil Clostilbegyt, který jsem brala 3 měsíce. Bohužel neúspěšně. Zarazilo mě, že se mi při užívání naprosto rozhodil menstruační cyklus, jednou až po 30.dech, podruhé po 19 dnech. Můj průměrný cyklus je 27 dní. Doktor mi řekl, že to nemá nic společného s užíváním Clostilbegytu, ale mě to nesedí. Dále jsem se chtěla zeptat, zda je normální, že mi nedělal žádné vyšetření, kromě toho, že mi jednou zkotroloval velikost folikul. Když jsem si přečetla, jaké vyšetření se dělají při léčbě neplodnosti, trochu mě to zarazilo. Místo toho mě poslal na kliniku, kde se provádí umělé oplodnění. Je tento postup normální? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, postup je zcela v pořádku, všechna potřebná vyšetření Vám budou provedena na klinice, která se věnuje léčbě neplodnosti. Buďte ráda, že se Vašemu problému budou věnovat odborníci, kteří si tím zabývají denně.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: