Clostilbegyt

Dobrý den, lékař mi předepsal Clostilbegyt, doteď jsem brala Estrophem a Duphaston. Mam PCO a docela mě zaráží dávkování, které mi předepsal. Mám brát 3x denně 5.-9. den cyklu. Všude jsem se ale dočetla, že maximální dávka je 500 mg (10 tablet). Nemůže mi to nějak ublížit?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, lékař může změnit dávkování, má-li k tomu důvod. Určitě Vám nepředepíše dávku, která by pro Vás byla riziková.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: