Clostilbegyt

Dobrý den,chci se optat na clostilbegyt.Doktor my ho předepsal na 3 měsíce abych ho brala vžy 3 den cylu do jeho konce.Prý by mě to mělo napomoci k otěhotnění.Tak jsem jse chtěla zeptat jaké s títmo lkem máte skušenosti u vašich pacientek.Vím je to asi hodně často kladená otázka ale i tak se zeptám opravdu může clostilbegyt napomoci k otěhotnění?Předem děkuji za vašíodpověed a předem vás žádám o zaslání vaší odpovědi na můj kontaktní e-mail:kotrlka17@seznam.cz

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v této indikaci Clostilbegyt opravdu funguje = zvýší pravděpdobnost otěhotnění (ne na 100 %, ale užívat se ho vyplatí).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: