Clostilbegyt

Snažíme se s manželem o naše druhé dítko. Můj gynekolog mi dělal UZ a zjistil, že mi asi nedozrává vajíčko a nasadil clostilbegyt. Nevyšetřil ani manžela a ani víc mě, krom toho UZ. Teď nevím jestli mám ještě počkat nebo začít brát, někde psaly, že mají dost nežádoucích účinků, to mi ani můj gynekolog neříkal, jsem z toho na vážkách. (prvnímu dítěti byli 2 roky, nekojím cca od 15měsíců, ale někdy mi přijde jako by se mi snad prsa ještě trochu nalévaly, nemůže to být i tím, že jsou jiné hormony?) Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Nelze posoudit,zda clostilbegyt ano či ne, neznám Vás dostatečně. Manžel by měl mít spermiogram, ale pokud je UZ prokázáno, že neovulujete (opakované UZ v jednom cyklu), pak je clostilbegyt na místě. Co myslíte jinýma hormonama bohužel netuším. Zvětšení prsou přichází obvykle před menstruací.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: