Clostilbegyt a kojení

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda je možné užívat Clostilbegyt během kojení. Nemůže to uškodit dítěti? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Výrobce udává V období kojení může být přípravek podáván pouze po pečlivém zvážení poměru rizika a přínosu léčby Vaším lékařem. Klomifen může snížit laktaci .Raději bych se tedy tohoto přípravku při kojení vyvaroval. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: