Clostilbegyt-vysazení užívání po 2 dnech?

Dobrý den. Moc bych potřebovala znát váš názor! Doktor mi nasadil clostilbegyt 1-0-1. Bohužel má nyní 14 dní dovolenou. Je mi po něm špatně. Bolí mě hlava, mám návaly horka, potom je mi zima atd.... Mohu ho přestat užívat? Zatím jsem spolkla 4 tabletky. Pokud ho přestanu brát, mohu i tak očekávat OVU? Nebo se mi OVU tento cyklus nedostaví?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, problém je v tom, že Vám nemohu dostatečně odpovědět, zda ho máte či nemáte brát. Neznám Vaši anamnesu, pokud ho vysadíte a sama neovulujete, tak ovulace pravděpodobně nebude. Pokud ho máte jako podpůrnou léčbu, ovulovat můžete. Pokud ovšem máte špatné nežádoucí účinky a nejste nemocná (ve smyslu chřipky apod.), tak bych ho nebrala.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: