Clostylbegit

Dobrý den, nemam ovulaci tak užívám Clostilbegyt a musim brát podle krevnih testů 4denne po 5dnu..přitom beru každé ráno letrox50...ted je mu pořád zle, zvracím, špatně vidím a píchání v hlavě.. Může to vše být z těch léků když je clostylbegit vybraný a má to účinky i v dalších dnech.. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Nevím, zda je to první cyklus, kdy užíváte tento lék, či již několikátý. Ve výjimečných případech může dojít k abnormní reakci vaječníků na tento lék, kdy dozraje více vajíček a vytvoří se cysty. Na druhé straně Vaše dávkování léku je standardní. Pokud máte uvedené příznaky, raději navštivte gynekologa. Držím palce.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: