Clotrimazol a antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli CLOTRIMAZOL AL 1% 1X20GM 1% Krém ovlivňuje antikoncepci (Jangee). Používám ho na zánět ženských pohlavních orgánů. Četla jsem, že může snížit účinnost kondomu atd.. jak je to tedy s antikoncepci? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Ne,účinek antikoncepce není nijak ovlivněn,nezneklidňujte se Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: