Cmp a tehotenstvi

Dobry den chtěla jsem se zeptat prodělala jsem CMP před pul rokem,ještě nejsem zcela v pořádku,problémy se stabilitou. Je možné mít dítě a po jaké době je to vhodné?? beru léky na tlak a cholesterol (larus 10mg) je mi 31.a přála bych si mít ještě jedno dítě. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dítě mít můžete.Počkala bych ještě půl roku. Určitě by v době početí měl být váš stav stabilizovaný. Nutností je informovat vašeho neurologa či internistu ( i gynekologa) o vašem záměru, protože možná bude nutná úprava medikace a preventivní užívání léků regulujících srážlivost krve.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: