Cmv a bolesti v krku

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda má souvislost nález CMV - aktivní suspektní infekce s neustálými bolestmi v krku, které mám. Nepomáhají mi anibiotika, po kterých musím užívat vždy laktobacyly mám po nich střevní a gynekolog. potíže. Je možná také souvislost se zvýšenými lymfocyty a CMV???Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud Vám nezabírají antibiotika, bylo by vhodné myslet právě na nějakou virovou infekci (CMV nebo EBV). Doporučoval bych proto konzultaci s ošetřujícím lékařem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: