Cmv infekce

Dobrý den, již jsem měla na vás dotaz ohledně HPV na dělož. čípku a ještě mi leží v hlavě zda se můj organismus vyrovná s takovým virem, když mám oslabenou imunitu - zvýšené lymfocyty a co mi zajímá nejvíce zjistily mi CMV - suspektní aktivní infekci. Nevím co to znamená a všude najiným internetových stránkách v diskuzích straší tím, že je to nebezpečné pro otěhotnění a dítě. Mám strach, že s tím jednou budu mít problém až budu chtít založit rodinu. Obzvláště když se mi projevuje HPV - CMV a ještě zvýšené lymfocyty t.j. oslabená imunita. Je mi 25 let. Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemusíte mít strach. CMV v těhotenství sice znamená určitý problém, ale díky moderní medicíně je poměrně dobře řešitelný. Existují také léky na podporu imunitního systému, nemusíte tedy mít strach. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: