Co mám očekávat a jaká je závažnost a rizikovost operace?

  • Dotaz od: Aleš Netto
  • Publikováno: 12.11.2012
  • uLékaře.cz

Dobrý den, již od dětství mám funkčně společnou komoru s dominantní pravou komorou, mitrální atrézii, středně těžkou sys. dysfunkci a těžkou regurgitaci trikuspidání chlopně, která letos dosáhla 4. stupně. Celkově jsem v útlém mládí prodělal již 3 operace a brzy mě čeká další právě operace trikuspidání chlopně. Mám očekávat závažnou operaci nebo se nemám obávat? Jaké může být riziko selhání?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obávám se, že na Váš dotaz může zodpovědně odpovědět pouze Váš ošetřující kardiolog a budoucí operatér. Bez znalosti podrobností předchozích výkonů a současného kardiálního nálezu se nelze k otázce vyjádřit. S pozdravem

MUDr. David Hoskovec
MUDr. David Hoskovec

Specializace: Chirurgie a traumatologie

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: