Co to múže být?

Dobrý den už nějakou dobu mám výtok z močové trubice.V souvislosti s rizikovým nechráněným pohl. stykem jsem byl na testech běžných STD i HIV a vše dopadlo negativně.Přítomny pouze Staphylococcus pasteuri a Streptococcus viridans. Na zaléčení jsem dostal na 7dnů Roxithromycin. Léčba nezabrala. Výtok přítomný pořád. V posledních dnech se občas přidal možný tlak na varlatech či v podbřišku (psychický stav?).Co to může být?Je dobré testy na běžné STD zopakovat?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dobré je jít na kontrolu k lékaři, který vás vyšetřuje a vede léčení, pobavte se s ním o situaci a svých současných potížích - jistě navrhne řešení, bud opakování testů nebo jejich rozšíření na jiné možné původce. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: