Čokoládová masáž při vysokém tlaku

Dobrý den, můj otec se od mládí léčí s vysokým tlakem. V poslední době mu lékaři ale snížili dávky léku (nevím název). Chtěla jsem se zeptat, zda je pro něho vhodná čokoládová masáž? občas jsem narazila na jakási upozornění ohledně tlaku, tak se radši obracím na vás. Jak je to s medovou masáží? Pokud by tyto nebyly vhodné, můžete mi doporučit jinou relaxační msaáž? Děkuji, KH

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nebojte se, učinky těhcto masáží jsou relaxační a rozhodně bez většího vlivu na tlak - pokud by vliv měly, tak spíše tlak snižují, protože prokrvením svalů a jejich uvolněním se rozršiřují cévy a tlak se spíše snižuje. At s tatínek masáže užije, stres a kalup (spěch) krevní tlak zvyšuje, jakákoli antistresová činnost je tedy VELMI prospěšnou....Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: