Colon dophilus

Dobry den chtela jsem se zeptat beru coln dophilus trpim na prujmi a spatne traveni.muze mi lek pomoct a muzu dostat nakou vyrozu kdyz to beru?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano při průjmovém onemocnění vám lék může pomoci. Virové onemocnění i přes užívání tohoto léku dostat můžete.

MUDr. Lenka Rychlovská
MUDr. Lenka Rychlovská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Interní oddělení Svitavy

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: