Colostrum

Dobrý den, paní doktorko mám dotaz ohledně colostra.Myslíte ,že má opravdu nějaké účinky a je dobré ho nasadit synovi 8 let má potravinovou alergii vajíčka ,mléko,dále skoro nulovou slizniční imunitu IGA a alopecii na třech místech velkou.Jaký je váš názor nebo jak postupovat ,ať mu pomůžeme ,jak s alopecií tak imunitou.Díky

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud má syn deficit IgA , tak preparát Colostrum by mohl synovi pomoci. Léčba tímto doplňkem není ani kontraindikována u autoimunitních onemocnění, která někdy bývají s alopecií spojena. Je to podpůrná léčba a nemůžete od ní očekávat, úplné vymizení projevů. Léčbu můžete kombinovat s probiotiky, která též posilují slizniční imunitu.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: