Concor

dobrý den, mám problémy jíst prášky vidím hned to nejhorší co se může stát chci se zeptat na lék concor beru ho již týden půl tablety což je 2,5 mg a jsem ospalá unavená začalo mě bolet tříslo cítím pocit tlaku na hrudi která se nezhoršuje ...může to být opravdu psychické? nebo mám jít k dr..jsou tyto prášky bezpečené píšou že může dojít k selhání srdce , edému, a podobnch hrůz děkuji šárka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, popsané obtíže těžko budou souviset s užíváním nízké dávky Concoru. Klidně mohou být Vaše obtíže vyvolené úzkostí při užívání prášků a klidně mohou mít jinou příčinu, například virózu apod. Pokud máte jakékoli pochybnosti nebo obavy ohledně léčby, vždy je třeba informovat o tom Vašeho ošetřujícího lékaře.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Concor X léčení Helicobactera pylori | Od: Renáta | 23.4.2015 17:40
Dobrý den,
pro subjektivně pociťované arytmie srdce,které nebyly zachyceny na Holtru ani ekg,mám naordinovaný Concor 2,5mg ráno. Beru jej asi rok.Při krevních odběrech mi byly na imunologii zjištěny protilátky na Helicobactera pylori a dostala jsem na přeléčení ATB Amoxiklav,Fromilid(zde je v přibalovém letáku upozornění na užívání při arytmiich) a Helicid.
Prosím o vyjádření,jestli k léku Concor můžu bezpečně tato ATB brát. Děkuji

reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x