Condylomata

Dobry den, byly mi nalezeny condylomata v rozsirenejesim stadiu hlavne v oblasti konecniku, bylo mi navrzeno chirurgickeho zakroku lazerem, anebo lecenim pomoci Aldara, ktere je financne narocnejsi, ale nemusite jit na operaci, vzhledem k tomu ze pracuju v zahranici a potrebovala bych co nejdrive odjet, priklanela bych se k druhe moznosti, ale nevim si rady co je lepsi zpusob zbaveni se teto nemoci a jestli by treba koupani v mori teto situaci nepritizilo? A taky mi byla navrzeno nechat se ockovat, jenze nevim jestli se muzu nechat ockovat i presto ze se u me ted tato nemoc vyskytuje, navic je v podobe tri fazi, injekci a po jake dobe za sebou musi byt podany? Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodnutí je jen na vás - léčení je rovnocenné a nikdy nelze předem rozhodnout, které bude pro vás "lepší". Očkování by bylo vhodné i teď /jinak by vám to lékař nedoporučoval/, je to investice do budoucna, jakási "prevence", proti vícero druhům virů, které tyto potíže způsobují ,ale můžete se očkováním ochránit proti rakovně děložního čípku. Info o vaší nemoci: http://www.ulekare.cz/clanek/lidske-papilomaviry-utoci-3475?search=kondylomata&from=0 . Vliv moře není na lčení kondylomat znám. Info o očkování proti HPV virům najdete na spec.stránkách: http://www.delozni-cipek.cz/silgard . Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x