Condylomata

Dobrý den, ráda bych se Vás zeptala jestly se těch hnusnejch potvor můžu někdy zbavit, protože je mám už dobrých dva a půl roku, kdoví jestly nee déle? Byla jsem už pod celkovou narkozou na odstranění Condylomat a opět se mi vrátily. Bojuji stím jak můžu, ale bez uspěšně, chodím k dvou doktorům, jak na gynekologii kde mi to p. doktor většinou odšmikne nůžkama.. To sice bolí jak čert, ale jsem ráda, že je tak na týden nemám. A pak chodím ještě ke kožní doktorce která mi pomáhá a potírá mi to nakou vodičkou, ale nezabírá to 100% měla jsem i krém Aldera nebo tak nak se jmenoval. Stojí asi okolo 170 Kč ale musím se přiznat na ten jsem zapomínala, tak nevím a nemůžu říct jestly mi pomáhal nebo nee. A ještě k tomu jsem to přenesla na přítele. To mi pán dotor ještě zdělil, protože jsem těhotná tak budu muset na císařský řez.. Proto bych se toho chtěla fakt zbavit, ale vyskoušela jsem vše, aspon myslím?? Mám na to ještě 4 měsíce jelikož jsem ve 20 týdnu těhotenství. Tak to je asi vše, byla bych moc vděčná za jakoukoliv radu a odpověd na ty mrchy. Děkuji moc Monika

Odpověď odborníka:

Dobrý den, s další rasantní léčbou počkejte až po porodu, myslím, že by pro vás bylo vhodné potom pouvažovat i o očkování proti HPV virům, na které jste extrémně vnímavá a ochránilo by vás proti jejich dalším typům a podtypům /info u gynekologa/. Jinak léčba je někdy opravdu svízelná, vytrvejte, zda se podaří nebo ne - nemohu ale předvídat. Posilujte svoji imunitu (dobré jsou brukvovité rostliny v maximální míře zařadit do jídelníčku - brokolice, květák, růžičková kapusta, zelí, kapusta - potom existuje pomocný doplněk stravy s jménem Indonal se zvýšeným obsahem těchto látek...a podobně, informujte se v lékárně), hodně odpočívejte, kvalitně a pestře jezte a docházejte na kontroly k lékařům. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: