Condylomata

Dobry den, je mi 26 let, nasla jsem si dve male genitalni bradavice,dnes mi to muj gynekolog potvrdil,do toho mi nasel myon o velikosti 2mm.rekl mi ze si mam bud dojit na kozni na zmrazeni dusikem nebo to nechat projevit a prijit v kvetnu na ster i kvuli myomu a resilo by se to dal. Na internetu jsem nasla i ruzne masti nebo tinktury, kterymi se to da odstranit a on mi rekl, ze vi pouze o jedne masti ktera je draha a ze by me to vyslo na 10 000Kč (protoze je potreba jich koupit vic).Dle jeho slov me take prislo ze mam velkou pravdepodobnost onemocnet rakovinou delozniho cipku a ze na ockovani uz je pozde,kdyz uz to mam. Odesla jsem z ordinace velice spatna. Chtela bych se zeptat jak by jste muj problem resil vy a jak se ma lecit partner u ktereho se bradavice neprojevily, ale je nejspis prenasecem. mockrat dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Myom 2 mm to se mi nezdá to jste musela nějak poplést ,podle popisu těžko říci o co se jedná,nejspíše condylomata,která je možno buď odstranit poleptáním Podophylinem nebo chirurgicky a proč by jste měla větší pravděpodobnost rakoviny čípku to mi také z toho co píšete není jasné příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: