Condylomata

Dobrý den, před týdnem jsem podstpupila abrazi condylomat.s timto onemocněním bojuji již více jak 3 roky,styděla jsem se za něj a až ted jsem to začala řešit. po operaci se zdálo,že je problem pryč ovsem mám dojem že ne. objevilo se mi dalsich pár bradaviček kolem řitního otvoru... mám obavu že se toho nezbavím. doktor mi řekl,že to zmizí. používám betadine čípky a mast. zmizí mi to nebo mám ještě začít používat jiné léky? je pravda,že to zavinil stres?

Odpověď odborníka:

Stes na to příliš vlivu nemá,je to virové onemocnění drobná kondylomata je možno ošetřit Podophyllinem,větší jen chirurgickým snesením. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: