Condylomata

Dobrý den, už asi rok mě trápí condylomata. Byla jsem už dvakrát na seškrábnutí, zkoušela různé vodičky a teď mě čeká v Motole zákrok leaserem. Doktorka tvrdí, že je to nejúčinnější, je to pravda? Chtěla bych se taky přesně zeptat na příčinu, příčinou jsem pochopila je tzv. virus HPV, znamená to tedy, že jsem s jím nakažena a budu ho mít v sobě už napořád? Pak jsem se chtěla zeptat, jsem očkovaná vakcínou Cervarix, která bohužel před condylomaty neplatí, je Silgard učinnější? Mohla bych se jím taky nechat ještě očkovat na tu vakcínu Cervarix? A je možné že po této vakcíně už se Condylomata neobjeví? Jsem už zoufalá, protože Condylomata mi kazí život. Předem děkuji

Odpověď odborníka:

|Očkování druhou vakcínou není doporučitelné,ale s laserem jsou velmi dobré zkušenosti.Co se týče přetrvávání viru bylo prokázáno pomocí testů na přítomnost HPV , že imunitní systém většiny žen se dokáže do 12 až 18 měsíců s nákazou vypořádat již by neměli nikoho nakazit). Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x