Condylomata accuminata

dobry den mam staleho pritele uz skoro 3 roky spali jsme spolu oba dva poprve a nakazila jsem se genitalnimi bradavicemi pred tydnem jsem byla na operaci zajimalo by me jestli se da s teto nemoci vylecit nebo zda ji budu mit na porad ?a zda budu moct mit v budoucnu miminko?predem dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kondylomata Vám určitě neznemožní budoucí otěhotnění. Projevy onemocnění, tedy bradavičky, se určitě dají léčit, existuje několik možných způsobů jejich odstranění. V některých případech mohou mizet i samy. Není však také vyloučeno, že se neobjeví opět někdy v budoucnu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: