Corynebacterium striatum

Pane doktore. Mám dlouhodobé problémy s opakovanými IMC. Nyní mi v moči vyšel corynebacterium striatum v hodnotě 10 na 5, dále epitelie + hlen. Jde o obvyklou bakterii? Je resistentní na vše, krom Amoxiklav gent., nicméně já mám alergii na PNC. Potíže mám nyní minimální. Je nutná i přesto léčba? Jsou nějaká rizika, kdyby se to neléčilo, popř. čím tedy léčit? Děkuji Vám za odpovědˇa přeji pěkný den.

Odpověď odborníka:

Infekci bez příznaků není nutné léčit. Riziko se tím nijak zásadně nezvyšuje. Bakterie to nějak významná není

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: