Cosi v šourku

Uz asi 2 roky mam v levem varleti jjakysi predmet nebo spíše bulku tvrdou a nekdy i bolestivou ovsem pri erekci mi jde nahoru jen jedno vejce a to je prave neni to nebezpecne? U doktora jsem zatím nebyl diky za radu Rosta z Prahy

Odpověď odborníka:

Ta poloha varlat je normální. Pokud hmatný útvar je součástí varlete, tak urychleně navštivte lékaře. Jestli je někde mimo, tak nemusí jít o nic vážného. Každý atypický útvar by však měl lékař vidět

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Čtyři tipy, jak zabránit rozvoji cukrovky 2. typu
Články: Čtyři tipy, jak zabránit rozvoji cukrovky 2. typu
Dědičné předpoklady ani věk...
Výplachy nosu při rýmě pomáhají malým i velkým
Články: Výplachy nosu při rýmě pomáhají malým i velkým
Rýma u batolete bývá...
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Trápí vás abstinenční příznaky při odvykání? Víme, jak na ně
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x