Cotrimoxazol

Dobrý den, co byste mi poradil, když je mi 64 let a zdravá nejsem? Píšete, že (cituji) Zdravý a mladý člověk nemusí mít z Cotrimoxazolu obavy... Beru ho zatím 2 dny, hned zabral, špatně mi není, ale dnes se potíže s močením trochu zhoršily. Děkuji mockrát za odpověď. Eva Chupíková

Odpověď odborníka:

Vážená paní Evo, z Vašeho popisu není zřejmé, o jaké potíže s močením se jedná. Pokud se po dvou dnech užívání Cotrimoxazolu výrazně nezmírnily např. příznaky infekce močových cest, mohlo by se jednat o infekci vyžadující jiné antibiotikum. Doporučuji Vám domluvit se na dalším postupu s Vaším praktickým lékařem. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x