Cotrimoxazol

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli má Cotrimoxazol Al (vaginální tablety 6 kusů) účinky na antikoncepci Lindynette 20.Jde o to, ze jsem měla nechráněný pohl.styk a v příbalové inf. ani gynekolog mě neupozornil na sex. půst během užívání Cotrimoxazolu. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den Lucie! Nemusíte mít obavy, vaginální tablety Cotrimoxazol účinnost hormonální antikoncepce nesnižují. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: