Cotrimoxazol a antikoncepce

Dobrý den, včera jsem začala brát první pilulku z mé stálé antikoncepce Tri Regol (v 17 hod), asi dvě hodiny před tím jsem měla nechráněný pohlavní styk. Večer se mi udělalo špatně a na pohotovosti jsem dostala Cotrimoxazol, který jsem si před spaním vzala. Může nějak ovlivnit antikoncepční účinek? Další dny jsme se již chránili kondomem. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Cotrimoxazol účinek antikoncepce nesnižuje.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x