Cotrimoxazol a ha

Brala jsem Cotrimoxazol al forte a měla jsem nechráněný styk (beru HA), ale nedokončený - dokončili jsme to s kondomem. Po dvou týdnech mě už druhý den po jídle při chůzi bolí žaludek - není mi na zvracení, jen prostě bolí. Tak se chci zeptat, zda ty zhruba 2minuty, co byl přítel nechráněný ve mně, mohly způsobit těhotenství vlivem oslabení HA antibiotiky, nebo žaludek bolí z jiného důvodu. Vím, že okolnosti hrají pro mě (HA, nedokončeno, 6. den menstruace, takže neplodný den..), ale chtěla bych se ujistit..Děkuji moc.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobnost je téměř nulová. pkkud máte pochybnosti, kupte si test:)

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: