Cotrimoxazol al forte

Dobrý deň, mam pol rocny problem. Boli mi predpisane tabletky cotrimoxazol al forte zdovodu najdenia castého zanetu v moci. Nasledne som bola objednana na cytoskopiu - mozne zuzenie mocovej trubice. Som aktivna bodyfitneska, chcem sa spytat ci je mozne pocas uzivania tabletiek az do podstupenia zakroku vykonavat fyzicku zataz vo fitnescentre. Alebo je idalne si dat pauzu. Za skoru odpoved vam vopred dakujem.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vzhledem k vlastnostem léku není vhodné vykonávat fyzickou zátěž. Ale pokud berete nízké dávky jedenkrát denně, tak by to nemělo mít výrazný nežádoucí efekt.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Články: Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Zánět močových cest je...
Malá kapsle zobrazí tenké střevo
Články: Malá kapsle zobrazí tenké střevo
Tenké střevo se donedávna...
Prevence křečových žil: vyzkoušejte pět osvědčených cviků
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
V Americe se bude zkoušet genová terapie srdečního selhání
Články: V Americe se bude zkoušet genová terapie srdečního selhání
Léčba srdečního selhání je...
Poruchy příjmu potravy
Články: Poruchy příjmu potravy
Poruchy příjmu potravy je...
Infrasauna pomáhá kardiakům snížit tlak
Články: Infrasauna pomáhá kardiakům snížit tlak
I nemocní se srdcem si...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: