Cotrimoxazol al forte

Dobrý den.. Chci se zeptat.. Již před dvěma měsíci jsem tento lék brala na zánět močového měchýře.. a teď jsem ho dostala znova na zánět průdušek.. Nevadí to? .. Bojím se, že by to mohlo nějak ohrozit zdraví když to beru skoro pořád.. Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Ohrozit zdraví by Vám Cotrimoxazol neměl, a to ani při opakovaném užívání.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: