Cotrimoxazol al forte

Dobrý den, lékař mi předepsal cotrimoxazol AL forte na bakterii v moči, tak sem se chtěla zeptat, jestli to nějak nesníží účinek antikoncepce Stodette. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Podle údaje výrobce účinek může být snížen, i když to není příliš pravděpodobné, raději v cyklu kdy máte Cotrimoxazol použijte ještě kondom Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: