Cotrimoxazol al forte

Dobrý den, je možné, aby mně po těchto "ATB" bolel levý bok (přesněji, když dám levou ruku v boj a prohmatám si tuhle stranu, tak ucítím pod žebry tupou bolest až píchnutí). O co může jít, nechci to podcenit. Mám poslední tři prášky v platíčku mám je dobrat? Byly mně nasazeny na zánět močového měchýře, který jsem měla slabší. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bolesti by spíš mohly souviset s rozšířením zánětu na ledvinu. Nejde o důsledek užívání tablet

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Quo vadis, léčbo revmatoidní artritidy?
Články: Quo vadis, léčbo revmatoidní artritidy?
Revmatoidní artritida je...
Bojujete s cholesterolem? Poctivě brané léky pomohou!
Články: Bojujete s cholesterolem? Poctivě brané léky pomohou!
Vysoké hladiny tuků v krvi...
CHOPN jako zákeřná hrozba pro dlouhodobé kuřáky
Články: CHOPN jako zákeřná hrozba pro dlouhodobé kuřáky
Možná jste se již u lékaře...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jak se diagnostikuje benigmi hyperplasie prostaty?
Články: Jak se diagnostikuje benigmi hyperplasie prostaty?
Kromě lékařského vyšetření...
 Atopický ekzém u psů
Články: Atopický ekzém u psů
Stejně jako lidé mohou i...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x