Cotrimoxazol al forte a ha

dobrý den, užívám antikoncepci Belara a pět dní jsem brala antibiotika Cotrimoxazol al forte, pátý den jsem měla s přítelem nechráněný styk, mají vliv tyto antibiotika na HA, diky za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Pavlo. Obecně se uvádí, že všechny antibiotika snižují antikoncepční účinek kontraceptiv. Proto je vhodné při užívání antibiotik použít další ochranu.

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: