Cotrimoxazol al forte - účinnost ha verezana

Dobrý den, chci se zeptat, zda chemoterapeutikum Cotrimoxazol (předepsáno na zánět močového měchýře) snižuje účinnost HA Verezana? Pokud ano, jak dlouho po dobrání ATB počkat s nechráněným stykem?

Odpověď odborníka:

Podle některých údajů může být antikoncepční účinek snížen, po dobu užívání je vhodné pro jistotu použit ještě kondom, v dalším cyklu jste plně chráněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
 
Naposledy čtené: