Coxsackie v těhotenství

Dobrý den, jsem v 7. tt a mám virózu kterou způsobují Coxsackické viry. Ráda bych se zeptala, jak velký vliv může mít viróza na vývoj plodu, případně jak dále postupovat. Děkuji, Veronika Macháčková

Odpověď odborníka:

dobrý den, spíše mne zajímá,jak víte že máte zrovna coxackie viry:) běžně se virologické vyšetření u chřipky nedělá. některé viry mohou poškodit plod, některé jsou pro plod neškodné.pokud máte virosu, hlavně ji vyležte, jezte vitamíny formou ovoce a zeleniny.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x