Coxsackie virus

Můj syn. 23let, byl hospitalizován na kardiologii se zánětem srdečního svalu, poslední odběry byly pozitivní na coxsackie virus a na hranici pozitivity mycoplasma pneum. Je toto ještě následek onemocnění a nebo je potřeba léčit. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, myslím si, že to již není potřeba léčit. Určitě je vhodný klidový režim, neprochladnout.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x