Crl plodu

Dobrý den můžete mi odpovědět na dotaz crl plodu? Týden 6+2 mám crl 0.77cm a v 9+3 crl 2. 67 není plod od začátku větší? Paní doktorka říkala že se jí zdá trochu větší. Je možné abych otěhotněla dříve tak o týden možná o dva? Gestační stáří se počíta od PM? Měla jsem normálně menstruaci a i přesto být krátce těhotná? Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mohla jste otěhotnět dříve, než předpokládáme dle data poslední menstruace. Při neshodě délky těhotenství datované podle menstruace a podle ultrazvuku je možné upravit gestační stáří dle CRL.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: