Crohn - klouby

  • Dotaz od: František
  • Publikováno: 20.10.2013
  • uLékaře.cz

Dobrý den, ještě bych se chtěl zeptat zda můžou bolet klouby z Crohna, i když je nemoc zrovna v klidové fázi a sedimentace i CRP je v normě. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

U všech autoimunních chorob se kloubní potíže více nebo méně objevují. Čím jsou laboratorní hodnoty blíže normě, tím by měly být potíže mensí.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: